voetbalzone

‘Man United stuurt miskoop terug naar Bundesliga en wil Reus in ruil’

Peter Nusselder12 nov 2013, 08:26
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2013, 08:26
Advertentie

Het is de vraag of Shinji Kagawa nog lang bij Manchester United blijft. De aanvallende middenvelder werd in de zomer van 2012 overgenomen van Borussia Dortmund, maar trainer David Moyes zou van plan zijn om de Japans international in januari terug te sturen naar zijn voormalig werkgever.

/

Moyes is niet tevreden over de 24-jarige Kagawa en volgens diverse Engelse media wil de coach van de Engels kampioen dat de middenvelder wordt ingezet om een andere speler van Borussia naar Manchester te halen; Marco Reus zou naar Old Trafford moeten komen. Die Borussen vragen echter een bedrag van ongeveer 35 miljoen euro voor de Duits international en dat is Man United wat te gortig.

Moyes zou er geen problemen mee hebben om Kagawa als onderdeel van die deal terug te sturen naar de Bundesliga, om de prijs van Reus op die manier wat te drukken. Borussia-trainer Jürgen Klopp heeft al aangegeven graag weer samen te werken met de Japanner, maar het ligt niet voor de hand dat de Duitse oefenmeester afscheid wil nemen van Reus. Overigens staat ook BVB-middenvelder Ilkay Gündogan op het verlanglijstje van Moyes.

Bezig met laden …