voetbalzone

‘Man United vraagt superzaakwaarnemer om transfer in orde te maken’

Peter Nusselder13 jul 2015, 12:58
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2015, 12:58
Advertentie

Manchester United verblijdde trainer Louis van Gaal afgelopen weekend al met de komst van vleugelverdediger Matteo Darmian van Torino en het is goed mogelijk dat de Nederlandse oefenmeester op korte termijn nog een defensieve versterking welkom mag heten: Nicolás Otamendi.

voetbalzone

Volgens Spaanse media is het the Mancunians menens er wordt er nu daadwerkelijk actie ondernomen om de Argentijnse stopper van Valencia, die al geruime tijd met een overgang naar Old Trafford in verband wordt gebracht, naar de Premier League te halen. SuperDeporte meldt dat Man United superzaakwaarnemer Jorge Mendes heeft ingeschakeld om de transfer van Otamendi mogelijk te maken.

In het contract dat de mandekker heeft met los Che staat een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar de Engelse topclub hoopt dat Mendes een betere deal uit het vuur kan slepen. Sergio Ramos van Real Madrid is ook in beeld bij United, maar zijn komst lijkt alleen mogelijk als keeper David de Gea de omgekeerde weg bewandelt en Van gaal wil zijn Spaanse doelman niet kwijt.

Bezig met laden …