voetbalzone

Man United ziet doelwit van 105 miljoen verlengen: ‘Ik wil hier iets winnen’

Robin Bruggeman26 dec 2018, 20:25
Laatst bijgewerkt: 26 dec 2018, 20:25
Advertentie

Manchester United heeft volgens Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis afgelopen zomer tevergeefs 105 miljoen euro op Kalidou Koulibaly geboden en het lijkt erop dat het de komende jaren nog moeilijker zal worden om de verdediger weg te halen uit het Stadio San Paolo. De Senegalees, die woensdagavond met i Partenopei tegen Internazionale speelt, heeft namelijk een nieuw contract getekend bij zijn club.

In gesprek met Sky Italia ging de stopper voorafgaand aan dat duel in op zijn nieuwe verbintenis: “Ik ben erg gelukkig bij Napoli, mijn familie en ik zijn hier met alle warmte ontvangen. Ik heb dit nieuwe contract getekend omdat ik iets met deze club wil winnen, dit is het team waar ik in mijn hart het meest om geef. Ik heb me sinds mijn eerste dag hier een Napolitaan gevoeld.”

“We hebben nu drie of vier seizoenen geprobeerd om de Scudetto te winnen en dat is erg moeilijk met Juventus als concurrent, zij weten elk seizoen weer buitengewone statistieken te overleggen. We hopen dat het dit jaar wel zal lukken. We zijn daarnaast nog actief in de Europa League en de Coppa Italia, dus als we als Napoli blijven spelen kunnen we het ver schoppen”, legt hij zijn beslissing uit.

Hoewel Napoli nog geen officiële berichtgeving over de duur van Koulibaly’s nieuwe contract naar buiten heeft gebracht, wordt hij volgens geruchten uit Italië met een jaarsalaris van zes miljoen euro de bestbetaalde speler in de selectie van trainer Carlo Ancelotti. De oorspronkelijke verbintenis van de verdediger, die naast Manchester United de afgelopen tijd ook in verband werd gebracht met clubs als Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City en Chelsea, liep nog door tot medio 2023.

Bezig met laden …