voetbalzone

Man Utd betaalt hoofdprijs voor Jones: 'Het gaat om heel, heel veel geld'

Bart Kruyt13 jun 2011, 20:30
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2011, 20:30
Advertentie

Hoeveel Manchester United precies betaalt voor Phil Jones is onbekend, maar het gaat in ieder geval om de hoofdprijs. Steve Kean, manager van Blackburn Rovers, benadrukt dat zijn club meer ontvangt dan de gesuggereerde 22 miljoen euro: “Het gaat dus echt om heel, heel veel geld. Maar desondanks hebben de eigenaren geprobeerd om Phil te behouden”, zei Kean.

/

De negentienjarige Jones kreeg een aanbieding om zijn contract bij Blackburn te verlengen, maar gaf aan dat hij zijn zinnen had gezet op een transfer naar United. “We hebben hard gevochten om hem te behouden”, zei Kean. “We deden hem een geweldige aanbieding, maar begrijpen waarom hij naar Manchester United wil gaan. We wensen hem veel succes in de toekomst.”

“Contracten zijn altijd erg lastig, maar door bepaalde clausules zal het transferbedrag oplopen tot over de 22 miljoen euro”, vervolgde Kean. “Het gaat dus echt om heel, heel veel geld, maar desondanks hebben de eigenaren geprobeerd om Phil te behouden. Het werd echter al snel duidelijk dat dit niet realistisch was, want het ging niet om het geld. Phil wil in de Champions League spelen en dat kunnen we begrijpen.”

Bezig met laden …