voetbalzone

'Man Utd en Real Madrid zijn geweldig, maar ik moet ook reëel zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk21 jun 2011, 11:27
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2011, 11:27
Advertentie

Raphaël Varane heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst, ondanks de berichten dat zijn transfer naar Manchester United, Real Madrid of Paris Saint-Germain mogelijk al vandaag afgerond wordt. De achttienjarige verdediger van RC Lens is bijzonder gewild. "Ik heb nog geen beslissing genomen", verzekert Varane tegen Le10Sport. "Ik wil voor een club spelen waar ik mij het meest kan ontwikkelen. Een langer verblijf in Frankrijk heeft voor- en nadelen."

/

"In Frankrijk krijg ik veel speeltijd, maar bij een grotere club in het buitenland leer je weer andere dingen", verzekert Varane, die zijn debuut voor Frankrijk Onder-21 al heeft gemaakt. "Natuurlijk is het geweldig dat je aan topclubs als Manchester United en Real Madrid wordt gelinkt. Maar ik moet ook reëel zijn en kijken wat het beste voor mij is. Het is niet makkelijk om daar aan spelen toe te komen."

Het inmiddels steenrijke Paris Saint-Germain is ook een optie. "Ze bouwen een nieuw team, dat klinkt interessant. Bovendien spelen zij in de top van Frankrijk, dat is voor mij een stap vooruit. Ik heb nog gen voorkeur, het is van veel factoren afhankelijk." In Spanje wordt beweerd dat Real Madrid de meeste kans maakt, terwijl in Engeland wordt geschreven dat Manchester United met haar bod van 10,5 miljoen euro de slag om de handtekening van Varane heeft gewonnen.

Bezig met laden …