voetbalzone

Man van magistrale actie op jeugd-EK verwijdert tweets over Messi en Real

Dominic Mostert29 jun 2017, 20:22
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2017, 20:22
Advertentie

Real Madrid heeft volgens Real Betis-voorzitter Ángel Haro nog geen contact gezocht over een transfer van Dani Ceballos naar het Santiago Bernabéu. De twintigjarige middenvelder moet volgens diverse Spaanse media overkomen naar de landskampioen, die hem vervolgens een seizoen wil stallen bij zijn huidige werkgever.

Ceballos, die met finalist Spanje schittert op het EK Onder-21, ligt nog drie seizoenen vast bij Betis. Hij zou een afkoopsom van vijftien miljoen euro in zijn contract hebben staan. "We willen dat hij een speler van Betis blijft. Het klopt dat er interesse was van clubs, maar er hebben geen onderhandelingen plaatsgevonden. Real Madrid heeft nog niet met ons gesproken. We zullen moeten afwachten wat Ceballos zelf wil", zegt Haro in de Spaanse pers.

Ceballos lijkt de eerste stappen richting een transfer naar Real Madrid al te hebben gezet. Hij verwijderde onlangs een oude tweet waarin hij schreef dat hij graag de handtekening van Lionel Messi zou willen. In een ander bericht uitte Ceballos kritiek op de arbitrage nadat hij met Betis van Real Madrid had verloren; hij schreef dat iedere club gelijke behandeling verdient van scheidsrechters. Ook dat bericht heeft Ceballos verwijderd.

Bezig met laden …