voetbalzone

'Man van 200 miljoen euro' erkent: 'Amper contact met Rafael Benitez'

Daniel Cabot Kerkdijk11 nov 2015, 19:18
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2015, 19:18
Advertentie

Denis Cheryshev vindt het naar eigen zeggen niet jammer dat hij afgelopen zomer niet bij Real Madrid vertrokken is. De vleugelaanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Villarreal en had in de zomermaanden diverse opties. Real Madrid hanteerde echter een vraagprijs van liefst twintig miljoen euro en Rafael Benítez stond niet achter een nieuwe verhuurperiode. Cheryshev bleef zodoende in de hoofdstad.

voetbalzone

Cheryshev kwam de afgelopen maanden amper in de plannen van Benítez voor. De 24-jarige A-international van Rusland mocht tot dusver vier keer invallen, goed voor een totaal van 62 speelminuten. De aanvaller bestrijdt dat hij geen goede relatie met de oefenmeester onderhoudt. "Ik baal er niet van dat ik nu bij Real Madrid zit. Van elke beslissing moet je leren en proberen beter te worden. Het is gegaan zoals het is gegaan en ik maak mezelf geen verwijten. Er is geen sprake van een conflict met de trainer."

"Ik heb echter amper contact", zo erkent Cheryshev, die in zijn contract tot medio 2017 een transferclausule van tweehonderd miljoen euro heeft. "Maar ik ben niet down. Natuurlijk wil een voetballer elke week spelen, maar het is niet makkelijk. Ik kijk echter positief naar de toekomst." Cheryshev, achtvoudig international, komt de komende dagen met Rusland in actie tegen Portugal (14 november) en Kroatië (17 november).

Bezig met laden …