voetbalzone

‘Man van 28 miljoen’ richt zich op bij Liverpool: ‘Het draait om vertrouwen’

Thijs Post17 aug 2015, 14:00
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2015, 14:00
Advertentie

Liverpool betaalde vorig seizoen circa 28 miljoen euro voor Dejan Lovren en de mandekker had op Anfield de opvolger van Jamie Carragher moeten worden. Lovren maakte echter weinig indruk: na een aantal matige optredens verloor hij al in november zijn basisplaats. Ook in de rest van zijn eerste seizoen bij Liverpool maakte de verdediger een wankele indruk. In het huidige seizoen krijgt Lovren weer het vertrouwen en het lijkt een stuk beter te gaan.

voetbalzone

Manager Brendan Rodgers van Liverpool stelt Lovren op aan de zijde van Martin Skrtel. “Het draait om vertrouwen. Ik heb altijd gedacht dat hij het in zijn tweede seizoen beter zou gaan doen”, zegt Rodgers tegen de Engelse media over Lovren. “Ik heb in het voorseizoen gezocht naar balans. We hebben uitstekende centrumverdedigers, ook Mamadou Sakho en Kolo Touré, maar het gaat erom dat je vertrouwen weet te vinden in een duo. Skrtel en Lovren doen het fantastisch.”

Maandag speelt Liverpool tegen Bournemouth en Lovren zal opnieuw in de basis staan. “Ik denk dat hij in het voorseizoen veel vertrouwen op heeft gedaan. Ik hoop dat hij dat vertrouwen houdt.”

Bezig met laden …