voetbalzone

'Man van 32 miljoen' tekent bij: 'De club wil er vol voor gaan, net als ik'

Matthijs van Laar01 jul 2016, 15:45
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2016, 15:45
Advertentie

Troy Deeney stapt definitief niet over naar Leicester City. De landskampioen zou 32 miljoen euro hebben geboden op de spits van Watford, maar vrijdagmiddag maakt de club van Steven Berghuis aan alle speculaties een einde: Deeney heeft zijn contract bij the Hornets met vijf jaar verlengd.

/

“Deze club gaat er écht vol voor en daar wil ik deel van uitmaken”, zegt de 28-jarige aanvaller op de website van zijn werkgever. “Ik heb aandachtig geluisterd naar wat de club me te vertellen had. We zijn rustig alles nagelopen en daardoor heb ik mijn eigen gedachten over de toekomst kunnen ordenen.”

Deeney is er nu van overtuigd dat Watford ook komend jaar een prominente rol wil gaan spelen op het hoogste niveau in Engeland. “De club neemt geen genoegen met een rol in de marge. Dat sluit aan bij het gevoel dat ik zelf momenteel ook heb. Hier kan ik uitstekend mee leven.”

Deeney heeft zijn zesde seizoen bij Watford achter de rug en zijn eerste seizoen in de Premier League. Hij kwam tot dertien competitietreffers en ook in de vier seizoenen ervoor haalde hij, weliswaar in de Championship, de dubbele cijfers. Hij maakte er achtereenvolgens 11, 19, 24 en 21.

Bezig met laden …