voetbalzone

Management Seedorf reageert op ontslag Allegri: ‘Clarence is vrij’

Erik van Dam13 jan 2014, 11:39
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2014, 11:39
Advertentie

AC Milan bracht maandag naar buiten wat iedereen al een tijd zag aankomen: het contract van Massimiliano Allegri als hoofdtrainer werd ontbonden. De Italiaan kreeg i Rossoneri niet meer op de rit en moest daardoor wijken. Mauro Tassotti is voorlopig interim-trainer, maar de namen van Clarence Seedorf en Fillippo Inzaghi zijn al veelvuldig genoemd als kandidaat-opvolgers.

/

Deborah Martin reageert namens het management van Seedorf op het ontslag van Allegri in Milaan. “Wat kan ik ervan zeggen? Niet zoveel, want alles is al geschreven in de media”, geeft zij aan in La Gazzetta dello Sport. “Hoewel sommige dingen wel onjuist zijn geformuleerd. Ik was zelf betrokken bij de overstap van Seedorf naar Botafogo en in zijn contract zit een clausule.”

“Die stelt hem in staat op ieder willekeurig moment weg te gaan, zonder boete, tenzij het om spelen voor een andere club gaat. Ik wil ook benadrukken dat Seedorf alle benodigde papieren heeft om trainer te zijn: hij heeft alle daarvoor benodigde stappen genomen in Nederland en Brazilië”, aldus Martin. Seedorf verliet Milan in de zomer van 2012 na tien jaar, om zijn carrière af te bouwen in Brazilië.

Bezig met laden …