voetbalzone

Manager Martínez blijft Wigan trouw en zegt ‘nee’ tegen Aston Villa

Robert Smid10 jun 2011, 14:01
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2011, 14:01
Advertentie
/

Roberto Martínez is niet weg te slaan bij Wigan. De manager van de Premier League-formatie werd de afgelopen weken veelvuldig in verband gebracht met de openstaande vacature van manager bij Aston Villa en contractbesprekingen leken er snel aan te komen. Desondanks wil de Spanjaard geen afstand doen van zijn plek bij Wigan.

Sterker nog: Martínez lijkt akkoord te zijn gegaan met zijn huidige werkgever over een nieuwe en verbeterde verbintenis. Aston Villa blijft met lege handen achter. “Martínez sprak eerder deze week af met de voorzitter van Wigan en heeft daarin gezegd dat hij de club trouw blijft”, zo valt te lezen in een verklaring van de clubleiding van Aston Villa.

“We hebben niet eens de kans gekregen om met Martínez om de tafel te zitten. We zullen op zoek moeten naar een nieuwe kandidaat.” Gerard Houllier was de manager van Aston Villa, maar moet wegens gezondheidsredenen een stapje terug doen. Op 20 april werd hij opgenomen werd hartklachten, iets waar hij eerder in zijn leven al mee te maken had. Op 1 juni deed hij definitief afstand van zijn functie.

Bezig met laden …