voetbalzone

Manager Middlesbrough betwijfelt of Engelaar haalbaar is

Bart Kruyt10 aug 2011, 20:12
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2011, 20:12
Advertentie

Middlesbrough heeft interesse in Orlando Engelaar, terwijl PSV bereid is om mee te werken aan een transfer én de middenvelder zelf wel wat voelt voor een verhuizing naar Engeland. Dat maakt een overgang echter nog geen zekerheid: Middlesbrough-manager Tony Mowbray vraagt zich op de website van zijn werkgever af of de komst van Engelaar financieel gezien haalbaar is.

/

De 31-jarige Rotterdammer ontvangt bij PSV naar verluidt 1,7 miljoen euro op jaarbasis. “Engelaar is a long shot really”, zegt Mowbray. “Hij verdient heel veel geld bij een grote Champions League-club, we zullen af moeten wachten hoe dat zich ontwikkelt. Hij is een Nederlands international en heeft tegen ons zijn kwaliteiten wel laten zien.”

“We zullen kijken wat er mogelijk is”, vervolgt de coach. “We zijn op de achtergrond met diverse zaken bezig, maar deals zijn niet eenvoudig. Veel mensen denken nog dat we het Middlesbrough van vijf tot tien jaar geleden zijn en we een miljoenenbudget hebben. De realiteit is dat we niet met geld kunnen smijten en alleen voor deals gaan die nu bij onze club passen.”

Bezig met laden …