voetbalzone

Manager ontbreekt bij spelerspresentatie: masker wordt snel ontdekt

Bart Kruyt15 jun 2016, 12:40
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2016, 12:40
Advertentie

De transfer van Marvin Ducksch naar St. Pauli krijgt deze woensdag veel aandacht op social media. Niet zozeer door de transfer zelf, maar meer door de manier waarop St. Pauli zijn aanwinst presenteerde: hoofdtrainer Ewald Lienen kon daar niet bij aanwezig zijn, dus kreeg een medewerker van de club een masker van de manager. Daarmee poseerde hij met Ducksch voor de foto.

Wie snel naar de foto kijkt merkt niets, maar het trucje van St. Pauli werd ontdekt. Op Twitter wordt er met verbazing, maar toch vooral met veel gelach op gereageerd. Lienen geeft op de website van de club overigens wel een reactie op de komst van Ducksch: “Met Marvin halen we een zeer beweeglijke aanvaller, met een goede techniek binnen”, zegt de hoofdtrainer.

De 22-jarige Ducksch is door St. Pauli overgenomen van Borussia Dortmund, waarvoor hij slechts zes competitiewedstrijden in de Bundesliga speelde. Vorig seizoen speelde hij zijn wedstrijden in het tweede elftal en nu gaat hij dus verder bij St. Pauli, waar Ducksch voor drie jaar heeft getekend.

Bezig met laden …