voetbalzone

'Manchester City troeft Arsenal af en wordt dit seizoen kampioen'

Bart Kruyt18 dec 2013, 23:00
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2013, 23:00
Advertentie

Arsenal begon het seizoen slecht, met een thuisnederlaag tegen Aston Villa, maar daarna begon het te lopen. De ploeg van Arsène Wenger staat nu al een paar weken bovenaan in de Premier League en de supporters dromen van het winnen van de eerste prijs sinds 2005. De bezoekers van Voetbalzone voorspellen echter dat het kampioenschap er niet in zit voor Arsenal.

/

In de afgelopen dagen kon men op onze frontpage reageren op de poll 'Wie gaat er in Engeland uiteindelijk met de landstitel vandoor?' en in totaal brachten ruim 13000 bezoekers hun stem uit. 31% van de stemmen ging naar Arsenal: een behoorlijk percentage, maar 39% denkt dat Manchester City er uiteindelijk met de titel vandoor zal gaan. De ploeg van Manuel Pellegrini won zaterdag nog met 6-3 van the Gunners en heeft maar drie punten minder dan de lijstaanvoerder.

Liverpool en Chelsea hebben op het moment twee punten minder dan Arsenal, maar zij krijgen beiden maar 11% procent van de stemmen. Dat is wel meer dan regerend landskampioen Manchester United, dat niet goed bezig is en maar 5% van de stemmen kreeg. Er is vrijwel niemand die gelooft in een titel voor Tottenham Hotspur: de aartsrivaal van Arsenal kreeg maar 1% van de stemmen. Zelfs Everton (2%) ontving nog meer stemmen.

Bezig met laden …