voetbalzone

'Manchester United? Dan blijf ik liever bij Dnipro om in de CL te spelen'

Bart Kruyt24 mei 2014, 11:43
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2014, 11:43
Advertentie

Liverpool was in januari dicht bij de komst van Yevhen Konoplyanka, maar de transfer van de vleugelaanvaller van Dnipro Dnipropetrovsk ging op het laatste moment niet door. The Reds zouden in de zomer een nieuwe poging willen wagen en volgens Engelse media zou ook Manchester United belangstelling hebben. Liverpool hoeft echter niet te vrezen dat de aartsrivaal er met de handtekening van Konoplyanka vandoor zal gaan.

voetbalzone

United eindigde in het afgelopen seizoen als zevende in de Premier League en speelt daardoor volgend seizoen niet in Europa. De 24-jarige Konoplyanka vindt de Engelse recordkampioen nu niet echt interessant meer: "Manchester United? Dan blijf ik liever bij Dnipro om in de Champions League te spelen", wordt de dribbelaar geciteerd door media uit Oekraïne.

Konoplyanka speelt al zijn gehele loopbaan voor Dnipro en kwam tot dusver tot 136 competitiewedstrijden voor de club, waarvan 27 in het afgelopen seizoen. Hij kwam in beeld bij Liverpool nadat Chelsea Mohamed Salah voor de neus van the Reds wegkaapte. Konoplyanka speelde tot dusver 36 interlands voor Oekraïne en wist daarin 8 keer te scoren. In tegenstelling tot United speelt Liverpool volgend seizoen overigens wel in de Champions League.

Bezig met laden …