voetbalzone

‘Manchester United gaat ruim over bod van Barcelona op Vermaelen heen’

Erik van Dam07 aug 2014, 11:51
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2014, 11:51
Advertentie

Manchester United heeft een oogje op Thomas Vermaelen als defensieve aanwinst in de maand augustus, maar de concurrentie is niet mis. Barcelona deed volgens Sky Sports al een serieuze poging om de Belgische verdediger binnen te halen en bood 12,5 miljoen euro. Manchester United gaat daar volgens de Daily Mail echter ruimschoots overheen.

voetbalzone

The Red Devils zijn volgens de Britse krant bereid negentien miljoen euro te betalen voor Vermaelen, zesenhalf miljoen euro méér dan Barcelona dus. United zou Arsenal op de hoogte hebben gebracht van de bereidheid zoveel te betalen voor de bankzitter, wanneer Arsenal besluit dat het beter is Vermaelen te laten gaan. Vorig seizoen was hij op papier nog eerste aanvoerder, maar Arsène Wenger passeerde hem voortdurend.

De trainer vertrouwde op het duo Per Mertesacker-Laurent Koscielny achterin en liet Vermaelen zo nu en dan spelen. Mocht het United lukken Barcelona af te troeven in de jacht op Vermaelen, dan is het de zoveelste nederlaag voor de Catalanen op de transfermarkt. De club zag om diverse redenen de komst van Marquinhos (te duur), Mats Hummels (niet te koop) en Jerome Boateng (niet te koop) al mislukken. Wel werd Jérémy Mathieu met moeite voor twintig miljoen euro losgeweekt bij Valencia.

Bezig met laden …