voetbalzone

‘Manchester United heeft een aanbieding gedaan, maar ik heb geen haast’

Daniel Cabot Kerkdijk27 apr 2014, 07:00
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2014, 07:00
Advertentie

Het lijkt erop dat Sead Kolasinac daadwerkelijk in de toekomstplannen van Manchester United voorkomt. De linkerverdediger van Schalke 04 werd afgelopen week voor het eerst met de Engelse topclub in verband gebracht en nu zou er zelfs sprake zijn van een formele aanbieding. Nemanja Vidic en waarschijnlijk ook Rio Ferdinand en Patrice Evra vertrekken na dit seizoen.

voetbalzone

“Het klopt dat Manchester United een aanbieding heeft gedaan”, vertelt Kolasinac, twintig jaar jong en een contract voor nog drie seizoenen, aan diverse media in Bosnië. “Maar ik heb geen haast wat betreft een beslissing over mijn toekomst. Ik moet afwachten wat Schalke ervan vindt.” Vanwege het mogelijke vertrek van Evra na dit seizoen kijkt Manchester United al enige tijd om zich heen, ook al staat Alexander Büttner sinds medio 2012 op de loonlijst.

Luke Shaw van Southampton wordt gezien als de droomkandidaat, maar de achttienjarige linkspoot moet minimaal 36 miljoen euro kosten. Dat is ongeveer 30 miljoen euro meer dan de vraagprijs van Schalke voor Kolasinac, die twee A-interlands achter zijn naam heeft staan. De Bosniër debuteerde in 2012/13 in de hoofdmacht van Schalke en speelde tot dusver 48 officiële duels.

Bezig met laden …