voetbalzone

‘Manchester United heeft niet de intentie om tot verkoop over te gaan’

Daniel Cabot Kerkdijk19 dec 2013, 23:15
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2013, 23:15
Advertentie

Javier Chicharito Hernández vertrekt voorlopigniet bij Manchester United. Althans, dat verzekert zijn zaakwaarnemer Eduardo Hernández. De belangenbehartiger van de 25-jarige aanvaller annex Mexicaans international erkent dat zijn cliënt belangstelling van binnen -en buitenlandse clubs geniet, maar geeft tegelijkertijd aan dat Manchester United geen medewerking wil verlenen.

/

Afgelopen week werd gesuggereerd dat Manchester United had geprobeerd om Fredy Guarín van Internazionale naar Old Trafford te halen, met Chicharito als ruilmiddel. “Ik heb tien dagen geleden met Manchester United gesproken. Ze hebben me laten weten dat er inderdaad sprake is van interesse, maar dat men niet de intentie heeft om tot verkoop over te gaan.”

Hernández heeft geen basisplaats onder David Moyes. “De club weet dat hij dit seizoen niet veel speelt, maar hij zal beetje bij beetje meer speelminuten krijgen. In de bekerwedstrijd tegen Stoke City gaf hij een assist. Hij moet alleen meer minuten maken.” Hernández deed dit seizoen in de Premier League slechts driehonderd minuten mee; daarin was hij goed voor één doelpunt.

Bezig met laden …