voetbalzone

'Manchester United informeerde bij Real Madrid naar complete 'BBC''

Bart Kruyt09 jun 2015, 11:36
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2015, 11:36
Advertentie

Real Madrid greep naast de landstitel, de Copa del Rey en de Champions League en Florentino Pérez besloot daarom om Carlo Ancelotti te vervangen. De voorzitter van Real kijkt terug op een teleurstellend seizoen, maar Louis van Gaal blijft zwaar onder de indruk van de selectie van de Koninklijke. Manchester United zou bij Real hebben geïnformeerd naar liefst vier sterspelers.

voetbalzone

Volgens AS heeft United interesse in de gehele BBC; Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Bovendien staat volgens het Spaanse dagblad Raphaël Varane hoog op de verlanglijst. Van Gaal beseft natuurlijk dat niet al deze spelers naar United kunnen komen, maar dit zijn in ieder geval de spelers van Real die de coach graag bij United zou willen zien.

Een vertrek van Benzema naar Engeland lijkt het meest realistisch: in de afgelopen weken wordt er steeds vaker gespeculeerd over een vertrek van de Fransman. Rafael Benítez zou Álvaro Morata willen hebben als nieuwe spits, terwijl Pérez wel wat voelt voor Sergio Agüero als nieuwe 'Galactico'. De zaakwaarnemer van Benzema ontkende zondag echter nog dat zijn cliënt naar United wil.

Ook Bale, Ronaldo en Varane worden om de zoveel tijd met een vertrek bij Real in verband gebracht, maar het ziet ernaar uit dat zij volgend seizoen nog gewoon in de Spaanse hoofdstad actief zullen zijn. Ondertussen is Real druk bezig met de komst van een speler van United: doelman David de Gea. Volgens de Spaanse sportkranten zou een transfer van de keeper nog deze week afgerond kunnen worden.

Bezig met laden …