voetbalzone

‘Manchester United kwam net te laat voor Vermeer en deed bizar voorstel’

Daniel Cabot Kerkdijk01 sep 2014, 06:25
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2014, 06:25
Advertentie

Kenneth Vermeer zal maandag hoogstwaarschijnlijk zijn transfer naar Feyenoord afronden. De doelman van Ajax bereikte vorige week een akkoord met de club uit Rotterdam over een contract tot de zomer van 2018 en rondt vandaag zijn transfer af. Volgens De Telegraaf kwam Manchester United net te laat voor Vermeer; ‘luttele uren’ na zijn jawoord aan Feyenoord.

voetbalzone

Het dagblad schrijft maandag dat Vermeer op Old Trafford als stand-in van David de Gea aan de slag kon. De doelman is al heel zijn leven een man van zijn woord en piekerde er niet over om Feyenoord nog in te ruilen voor Manchester United. Volgens De Telegraaf wilden de Engelsen zelfs zover gaan dat ze bereid waren Anders Lindegaard op hun beurt af te staan aan Feyenoord. “Als Vermeer maar naar Manchester kwam”, zo claimt de scribent van het dagblad.

Vermeer had echter geen fiducie in weer een rol als bankzitter, ook al ging het dit keer om een club als Manchester United. “Het geeft in elk geval aan dat Vermeer ‘ballen’ heeft door niet de makkelijkste weg te kiezen en in het hol van de leeuw te gaan spelen”, meldt het dagblad. “Het lijkt de totale afrekening van de keeper richting zijn al bijna voormalige werkgever en de technische staf van Ajax.”

Bezig met laden …