voetbalzone

'Manchester United probeert het opnieuw bij verdediger van Real Madrid'

Bart Kruyt11 mei 2016, 17:09
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2016, 17:09
Advertentie

Zinedine Zidane zegt gecharmeerd te zijn van Raphaël Varane, maar de verdediger zelf heeft daar zijn vraagtekens bij. Het duo Sergio Ramos-Pepe krijgt ook van Zidane de voorkeur en Varane zou daarom serieus nadenken over een transfer. Manchester United werd al eens eerder met de Fransman in verband gebracht en zou een nieuwe poging willen wagen.

/

Het bereiken van de Champions League is uitermate onzeker voor the Mancunians, na de nederlaag van woensdagavond bij West Ham United. Volgend seizoen moet het een stuk beter en daarom kijkt de club alvast naar mogelijke versterkingen. Varane staat volgens de Daily Mirror hoog op de verlanglijst.

Afgelopen zomer was United ook al bezig met een verdediger van Real, maar Sergio Ramos besloot uiteindelijk om zijn contract bij de Koninklijke te verlengen. United zou nu 32 miljoen euro willen neerleggen voor Varane, die nog een contract voor vier seizoenen heeft bij Real. De verdediger zou op Old Trafford herenigd kunnen worden met zijn oude trainer José Mourinho, indien de Portugees Louis van Gaal daadwerkelijk opvolgt.

Bezig met laden …