voetbalzone

‘Manchester United probeert Milan te overtuigen en zet Chicharito in’

Erik van Dam29 dec 2014, 15:06
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 15:06
Advertentie
voetbalzone

Manchester United kan defensief wel wat vers bloed gebruiken en is volgens de Engelse tabloids in die zoektocht uitgekomen in Italië. Louis van Gaal zou het oog hebben laten vallen op Adil Rami, die in de eerste seizoenshelft meestentijds basisspeler was bij AC Milan. De Italianen moeten over de streep worden getrokken met de aanbieding van United om ook Javier Hernández in de deal te betrekken.

Onduidelijk is nog, of United een ruildeal met gesloten beurzen voor ogen heeft. The Red Devils willen achterin een betere bezetting creëren en zijn daarbij voornemens, Rami binnen te halen. De 29-jarige Fransman kwam vijf seizoenen uit voor Lille en daarna twee jaar voor Valencia: vervolgens stapte hij over naar San Siro. Milan wil hem sowieso niet halverwege het seizoen verkopen, maar pas in de zomer.

United probeert spits Hernández ook direct kwijt te raken, als het zakendoet met Milan. Chicharito wordt nu nog verhuurd aan Real Madrid, met optie tot koop: het ziet er echter niet naar uit dat de Mexicaanse aanvaller bij de koploper van Spanje zal blijven. Milan heeft net Fernando Torres verkocht aan Atlético Madrid en zou zich alvast kunnen verzekeren van Hernández voor het volgende seizoen.

Bezig met laden …