voetbalzone

Manchester United slaat slag en legt Januzaj langer vast

Daniel Cabot Kerkdijk19 okt 2013, 11:43
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2013, 11:43
Advertentie
/

Manchester United heeft zaterdag korte metten gemaakt met de geruchtenstroom rond Adnan Januzaj. De Engelse topclub maakt via de officiële kanalen bekend dat de achttienjarige middenvelder een nieuw contract voor vijf seizoenen heeft ondertekend. Daarmee komt er een einde aan de geruchten over een eventueel vertrek van de achttienjarige Belg, die een aflopende verbintenis had.

Januzaj maakte dit seizoen zijn debuut in het hoogste keurkorps van manager David Moyes. Na zijn optreden als invaller in de strijd om de Community Shield, op Wembley, kwam hij nog vier keer voor in de plannen van Moyes. Hij luisterde zijn debuut als basiskracht, in de uitwedstrijd tegen Sunderland (1-2), op met twee doelpunten.

“Adnan is een buitengewoon talent en heeft sinds mijn eerste dag indruk op mij gemaakt”, vertelt Moyes via de officiële kanalen. “Het is geweldig om te horen dat hij erkent dat deze club, met een traditie van het ontwikkelen van talent en het geven van een kans op het hoogste niveau, de beste plaats is voor zijn persoon.” Januzaj herhaalt zijn eerdere woorden. “Ik heb altijd het idee gehad dat dit de juiste club voor me is. Ik wil hard blijven werken en bewijzen dat ik een waardige speler voor Manchester United ben.”

Bezig met laden …