voetbalzone

Manchester United stelt Koeman teleur: ‘Hij gaat nergens heen’

Gijs Freriks29 okt 2016, 09:40
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2016, 09:40
Advertentie

Ronald Koeman liet vrijdag op de persconferentie weten dat Wayne Rooney wat hem betreft welkom is bij Everton, maar de manager hoeft voorlopig niet op de komst van de icoon te rekenen. José Mourinho herhaalt namelijk dat de 31-jarige Engelsman niet op de transferlijst wordt geplaatst.

/

“Ik weet dat hij het kan en dat hij een topspeler is. Ik weet dat hij op topniveau kan spelen. Ik hoef niet te proberen om te voorspellen wat er gebeurt als hij 32 is, of wat hij over drie, vier of vijf jaar nog laat zien. Dat weet ik namelijk niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat hij een erg goede en belangrijke speler voor ons is en dat hij nergens heengaat. We mogen hem en hij mag ons”, zo wordt de Portugees geciteerd door ESPN.

“Hij is niet gelukkig omdat hij in de laatste wedstrijden op de bank zat, maar ik denk dat hij ongelukkiger zou zijn wanneer hij door een blessure bijvoorbeeld op de tribune zou moeten zitten. Hij is mijn aanvoerder en hij is de aanvoerder van het team en daar gedraagt hij zich ook naar. Spelers zijn ongelukkig wanneer ze niet spelen en dat is ook wat ik wil, want ik wil spelers die graag willen voetballen”, besluit Mourinho.

Bezig met laden …