voetbalzone

Manchester United voorkomt voor bekerfinale nieuwe 'filepaniek' in Londen

Bart Kruyt20 mei 2016, 13:10
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2016, 13:10
Advertentie

Manchester United heeft geleerd van de fouten uit het verleden. De recordkampioen verslikte zich dit seizoen twee keer in het Londense verkeer en verloor de uitwedstrijden tegen Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion. Zaterdag speelt United op Wembley de FA Cup-finale en vastzitten in het verkeer zal voor deze wedstrijd onmogelijk zijn.

/

Volgens de Daily Mirror verblijven de spelers van United momenteel in het Hilton Hotel in Londen, dat slechts op een steenworp afstand van Wembley ligt. De selectie kan hierdoor sowieso op tijd in het stadion zijn voor de wedstrijd tegen Crystal Palace, die om 18.30 uur begint.

In aanloop naar de bekerfinale liet Paul Scholes, de grootste criticaster van Louis van Gaal, overigens weer eens van hem horen: “Het is natuurlijk lang geleden dat United in deze finale heeft gestaan, maar ik denk niet dat de FA Cup een prioriteit was. We weten allemaal dat het een belangrijke prijs is, maar was de prioriteit niet om de Premier League of de Champions League te winnen? Wij gingen vroeger in ieder geval altijd voor die twee prijzen”, aldus Scholes.

Bezig met laden …