voetbalzone

Mancini denkt dat City 'goede kans' maakt om Wembley te halen

Bart Kruyt27 jan 2010, 08:42
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2010, 08:42
Advertentie

Manchester City strijdt vanavond voor een plaats in de finale van de Carling Cup. De Citizens moeten op Old Trafford afrekenen met stadsgenoot Manchester United, waar vorige week met 2-1 van werd gewonnen. Trainer Roberto Mancini heeft vertrouwen in een goede afloop. “We willen winnen op Old Trafford en het is mogelijk; we maken een goede kans”, vertelt hij woensdagochtend aan ESPN.

/

Voor Manchester City zou het de eerste keer sinds 1981 zijn dat de club weer een finale op Wembley mag spelen. Mancini denkt dat het allemaal goed moet komen met City. “Ik voel geen enkele druk. Ik speel al twintig jaar voetbal en heb ook finales bereikt met andere clubs. Volgend jaar hoop ik met City tot de vijf beste clubs van de wereld te behoren, maar we moeten daar hard voor werken.”

Over de halve finale tegen rivaal United is Mancini duidelijk. “We kunnen geschiedenis schrijven. De spelers zijn gebrand op een goed resultaat. We hebben twee kansen; eerst deze halve finale voor de Carling Cup en daarna nog de FA Cup. Maar dit is de grootste kans om de finale te halen op Wembley.”

Bezig met laden …