voetbalzone

Mancini: 'Dit is geen goede periode voor ons, dat is duidelijk'

Bart Kruyt11 jan 2012, 23:10
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2012, 23:10
Advertentie

Voor Manchester City is het nieuwe kalenderjaar niet groots begonnen. In de competitie werd er al verloren van Sunderland, in de FA Cup was Manchester United te sterk en woensdagavond verloren the Citizens in de Carling Cup van Liverpool: 0-1. Roberto Mancini is teleurgesteld: “We zitten in een moeilijke periode, maar het is belangrijk dat we vertrouwen houden.”

/

De oefenmeester vond dat zijn ploeg op basis van de tweede helft meer had verdiend: “We hadden niet hoeven te verliezen, maar waren ongelukkig”, zei Mancini. “Dit is geen goede fase van ons, dat is duidelijk. We moeten hard blijven werken en in onszelf blijven geloven. We weten dat we kunnen winnen bij Liverpool en alsnog de finale kunnen halen. Het zal lastig worden, maar het is mogelijk.”

Kenny Dalglish was tevreden over Liverpool: “In de eerste helft waren we beter dan na rust, maar toch hebben we geen tegengoal gekregen en dat is erg knap tegen een team dat zo gemakkelijk scoort”, zei Dalglish, die Jay Spearing geblesseerd zag uitvallen: “Het was zijn hamstring, maar ik denk dat het meevalt. Morgen zullen we meer weten.”

Bezig met laden …