voetbalzone

Mancini: 'Onze verdedigers doen op dit moment hun werk niet goed'

Bart Kruyt26 sep 2012, 07:45
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2012, 07:45
Advertentie

Roberto Mancini moet prijzen winnen met Manchester City, maar al vroeg in het seizoen moet hij een streep zetten door een eerste mogelijke trofee. City verloor dinsdagavond in eigen huis met 2-4 van Aston Villa en werd daardoor uitgeschakeld in de Capital One Cup, ook wel bekend als de League Cup. Mancini maakt zich zorgen over zijn achterste linie: "Dit gaat niet goed."

/

City kreeg in de Champions League nog drie tegengoals tegen Real Madrid en dinsdag ging het dus mis tegen Villa, dat in de verlenging aan het langste eind trok. "We krijgen veel doelpunten tegen en geven voorsprongen gemakkelijk weg. Dat is een probleem", bromde Mancini. "We moeten aan de slag met onze verdedigers, want ze doen op dit moment hun werk niet goed."

"Ik ben teleurgesteld over het resultaat, maar we hebben niet goed gespeeld", vervolgde Mancini. "Aston Villa heeft een goed elftal en ze verdienen het om door te gaan. Wij gaan ons nu voorbereiden op de volgende competitiewedstrijd en ik hoop dat mijn elftal zich zal verbeteren." City speelt aankomend weekend in de competitie uit bij Fulham.

Bezig met laden …