voetbalzone

Mancini ziet Donovan zitten en hoopt nog op Balotelli en Milner

Daniel Cabot Kerkdijk22 jul 2010, 07:13
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2010, 07:13
Advertentie

Roberto Mancini zou de komst van Landon Donovan naar Manchester City zeker zien zitten. De oefenmeester van The Citizens liet op een persconferentie in New Jersey weten dat de aanvaller van Los Angeles Galaxy, die vorig seizoen op huurbasis voor Everton speelde, mogelijk op zijn verlanglijst staat.

/

"Landon is een goede speler, hij staat mogelijk op de lijst", gaf de Italiaanse coach toe. De 28-jarige Donovan ondertekende eerder dit jaar een nieuw meerjarig contract. De Amerikaans international is net als David Beckham een van de smaakmakers van Los Angeles Galaxy. Diverse bestuursleden van de Major League Soccer lieten onlangs al weten dat zij niet hopen dat Donovan naar Europa vertrekt.

Mancini gaf in New Jersey, waar Man City zich voorbereidt op enkele oefenduels, tevens aan dat de Engelsen proberen om Mario Balotelli (Internazionale) en James Milner (Aston Villa) aan te trekken. De onderhandelingen met de respectievelijke clubs leverden tot dusver nog geen resultaat op. Inter-preses Massimo Moratti liet al weten dat Balotelli tegen een marktconform bedrag te koop is.

Bezig met laden …