voetbalzone

Mancini zoekt naar excuses en vraagt indirect om versterkingen

Daniel Cabot Kerkdijk08 apr 2012, 10:30
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2012, 10:30
Advertentie

Manchester City gaf de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd miljoen euro aan nieuwe spelers uit, maar mogelijk grijpt men ook dit seizoen naast de landstitel. Het team van Roberto Mancini heeft de afgelopen weken dure punten laten liggen en de manager zoekt de schuld bij het ontbreken van sleutelspelers op belangrijke momenten. Mancini solliciteert zodoende indirect naar nieuwe spelers.

/

"Tijdens het toernooi om de Afrika Cup waren Yaya en Kolo Touré niet inzetbaar", geeft Mancini zondag in diverse Britse media aan. "Daarnaast kampten we met blessureleed en ontbraken Vincent Kompany, Joleon Lescott en Sergio Agüero in de laatste twee wedstrijden. Als we komend seizoen wellicht een keer twee belangrijke spelers missen, kunnen we twee goede spelers inzetten en veranderen."

Volgens diverse Britse tabloids aast Manchester City nadrukkelijk op aanvaller Eden Hazard en linkerverdediger Lucas Digne van Lille. Met de eventuele komst van het tweetal in de zomer zou een bedrag van 45 miljoen euro zijn gemoeid. Volgens diverse Britse tabloids is het nog maar de vraag of Mancini na de zomer in de Eastlands werkzaam is.

Bezig met laden …