voetbalzone

Mandiá tweede trainer in Spanje die zijn congé krijgt

Bart Kruyt09 nov 2009, 17:46
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2009, 17:46
Advertentie

Racing Santander heeft afscheid genomen van haar trainer Juan Carlos Mandiá. De oefenmeester werd door het bestuur verantwoordelijk gehouden voor de magere resultaten van de club en kreeg maandag te horen dat hij zijn koffers kon pakken. Juanjo Gonzalez en Fede Castano zullen tijdelijk als interim-trainers voor de groep gaan staan.

Santander, dat zeventiende staat in de Primera División met zeven punten uit tien duels, benadrukt echter dat zij snel een nieuwe coach wil presenteren. Miguel Ángel Portugal, Javier Clemente, Juanma Lillo en Victor Fernández worden genoemd als mogelijke kandidaten. Na Abel Resino (Atlético Madrid) is Mandiá de tweede coach in Spanje die dit seizoen zijn congé krijgt.

De coach hield het niet langer dan vijf maanden vol bij Santander. Mandiá werd in augustus aangesteld in de hoop dat Santander in de middenmoot zou kunnen meedoen, maar het voetbal is niet om over naar huis te schrijven. De 0-2 nederlaag die de ploeg zondag leed tegen Athletic Bilbao werd Mandiá uiteindelijk fataal.

Bezig met laden …