voetbalzone

Manolev: 'De Bundesliga is een mooie nieuwe uitdaging'

Bart Kruyt21 jun 2012, 21:30
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2012, 21:30
Advertentie

PSV lichtte onlangs de optie in de aflopende verbintenis van Stanislav Manolev, die nu nog twee jaar langer onder contract staat in Eindhoven. Het is echter niet de bedoeling dat de rechtsback ook tot medio 2014 zal blijven: PSV is bereid om mee te werken aan een zomers vertrek van de Bulgaar en VfB Stuttgart, Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan zijn serieus geïnteresseerd.

/

Manolev kan voor anderhalf miljoen euro van club wisselen en staat open voor een transfer. "Bij PSV blijven betekent voor mij geen straf, maar na drie seizoenen is het niet vreemd dat je ook nadenkt over eventuele andere mogelijkheden", zegt hij tegen Voetbal International. "De Bundesliga is een prachtige competitie, een mooie nieuwe uitdaging."

Stuttgart heeft de beste papieren om de 26-jarige Manolev binnen te halen, maar de vleugelverdediger wil ook een verhuizing naar Rusland niet uitsluiten. "Ik word dit jaar 27, dan moet je alles meenemen bij het maken van keuzes. Ook voor Rusland sta ik dus open", zegt Manolev, die er drie seizoenen bij PSV heeft opzitten.

Bezig met laden …