voetbalzone

Manolev: ‘Ik ken Jol al en hoop dat ik hier ook na de zomer mag blijven’

Erik van Dam01 feb 2013, 07:45
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2013, 07:45
Advertentie

Stanislav Manolev slaagde er donderdag nog in een nieuwe club te vinden. De Bulgaarse back zat bij PSV al geruime tijd op een dood spoor, maar in de dying hours van de transfermarkt kondigde Fulham aan dat het hem op huurbasis overneemt. Mino Raiola, zaakwaarnemer van zowel Manolev als Martin Jol, speelde een voorname rol in het proces. Manolev hoopt zich nu sportief te revancheren.

/

De verdediger speelde dit seizoen pas twee competitieduels en ontbeert dus ritme. Hij realiseert zich terdege dat hij van goeden huize moet komen om een basisplaats te bemachtigen in het eerste bij Fulham. “Ik ben hier gekomen om te spelen, maar ik weet dat ik ervoor zal moeten knokken. Ik zie uit naar de Premier League, ik vind dit de allerbeste competitie ter wereld.”

Op de clubwebsite van the Cottagers zegt Manolev dat het aanpassingsproces hopelijk goed zal gaan. “Ik ken Jol al, want toen ik naar Nederland vertrok speelden we met PSV tegen Ajax en was hij daar de trainer. Ik hoop dat als ik het goed doe, ik ook na de zomer nog hier mag blijven”, aldus Manolev. Fulham bemachtigde een optie tot koop.

Bezig met laden …