voetbalzone

Manolev ziet toekomst in PSV: ‘Als de club het wil, blijf ik’

Robert Smid21 sep 2011, 15:27
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2011, 15:27
Advertentie
/

Ondanks de eerdere geruchten dat Stanislav Manolev zo snel mogelijk bij PSV zou willen vertrekken, heeft de vleugelverdediger zelf nu laten weten helemaal niet naar een andere club uit te willen kijken. De rechtsback van de Eindhovenaren heeft een optie in zijn contract staan, waardoor de Brabanders hem automatisch nog twee jaar langer kunnen behouden. Volgens Manolev geen slecht idee.

De Bulgaar wil zo snel mogelijk met zijn huidige werkgever om de tafel gaan zitten. “Ze hebben het mijn toenmalige zaakwaarnemer laten weten, maar die man is niet meer mijn adviseur. Als PSV wat wil doen, zullen ze naar mij zelf moeten komen. Dat hebben ze nog niet gedaan”, aldus de verdediger tijdens een interview met Voetbal International.

Eerder gonsden er geruchten dat Manolev meer zou willen verdienen, maar dat ontkent hij met klem. “Ik wil hier best blijven. Nederland bevalt me als land. Het is rustig hier, ik speel bij een mooie club in een leuke competitie. Mijn vriendin heeft het naar haar zin. Als PSV het wil, blijf ik. De club is aan zet.”

Bezig met laden …