voetbalzone

Manucho (Man Utd) half jaar naar Griekenland

31 jan 2008, 11:20
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2008, 11:20
Advertentie
Manchester United heeft besloten om kersverse aanwinst Manucho te verhuren. De Engelse formatie zal de Angolese spits het aankomende half jaar aan Panathinaikos uitlenen.

De 24-jarige Manucho mocht begin december een trainingsstage af komen werken bij Manchester United. De Engelsen zagen Manucho tot twee maal toe nationaal topscorer worden bij zijn vorige werkgever Petro de Luanda. Hij wist de technische staf op zo'n wijze weten te overtuigen, dat de drievoudig international een meerjarig contract mocht tekenen.

De technische staf acht het echter te vroeg om Manucho definitief op te nemen in de A-selectie van de Mancunians. Panathinaikos raakte geïnteresseerd in de (tijdelijke) diensten van de aanvaller, waardoor Manchester United besloot om hem een half jaar te verhuren.

Momenteel is Manucho in Ghana, waar hij met zijn vaderland deelneemt aan de Afrika Cup. Na twee poulewedstrijden heeft de aanvaller drie keer het net weten te vinden. Donderdag heeft Angola aan een gelijkspel tegen Tunesië genoeg om de knock-out fase te bereiken.
Bezig met laden …