voetbalzone

Maradona baalt in Dubai: 'Ik probeer er maar mee om te gaan'

Bart Kruyt15 okt 2011, 07:50
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2011, 07:50
Advertentie

Het zijn niet de meest gelukkige tijden voor Diego Maradona bij Al-Wasl. Zijn ploeg kreeg vorige week ongenadig klop in de Etisalat Emirates Cup, de nationale beker van de Verenigde Arabische Emiraten, en de eerste competitiewedstrijd tegen Sharjah staat voor de boeg. Maradona kan echter niet iedere dag met zijn spelers samenwerken en baalt daar ontzettend van.

/

De Argentijn baalt van het gebrek aan professionalisme. “Het is iedere dag weer de vraag hoeveel mensen er komen trainen: de ene dag zijn het er zestien, de andere dag 24”, vertelde Maradona. “Daarmee bedoel ik niet dat ze gewoon niet komen opdagen, maar deze spelers hebben nog andere banen. Sommige spelers zitten in het leger, sommige spelers zitten bij de politie en sommige spelers studeren nog. Soms zijn de spelers vermoeid en kunnen ze niet optimaal trainen. Dat stoort me.”

Maradona heeft bij de clubleiding het verzoek ingediend om de spelers in ieder geval dichterbij de club te laten werken. “Maar dat blijkt onmogelijk te zijn”, bromde Pluisje. “Dat verrast me, want in Argentinië is zoiets heel eenvoudig. In Dubai blijkbaar niet. Ik probeer er maar mee om te gaan, maar ik wil natuurlijk het beste voor mijn spelers.”

Bezig met laden …