voetbalzone

Maradona begint training met demonstratie van slechtste schwalbe

Robert Smid10 aug 2011, 12:43
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2011, 12:43
Advertentie
/

Diego Maradona heeft afgelopen weekend voor het eerst zijn selectie bij Al Wasl onder handen kunnen nemen. De legendarische voetballer ging enkele maanden geleden in op de avances van de steenrijke club uit Dubai en moet de ploeg aan de nodige successen helpen. Maradona kennende stond hij niet met een fluit langs de zijlijn, maar hobbelde hij vrolijk mee.

De spelers van Al Wasl konden genieten van het spel van Maradona tijdens de eerste training, waarbij de Argentijn meedeed aan een positiespelletje. Daarbij maakte zijn spelers direct kennis met de techniek van Pluisje, maar ook met het gevoel voor drama dat hij in zich heeft zitten. Hij liet in elk geval zien dat een fopduik ook een deel van het voetbal is.

Qua uitvoering kun je je vraagtekens zetten achter de actie, maar Maradona liet hem in elk geval zien: een absolute schwalbe. Met geen enkele tegenstander in de buurt liet de Argentijn zich als een stervende zwaan vallen. Met een grote glimlach stond de oefenmeester uiteindelijk op en ging het spel verder.

De verschrikkelijke schwalbe van Maradona (vanaf 1:20 minuut)

Bezig met laden …