voetbalzone

Maradona haalt uit: ‘Het was ridicuul om hem zo dom te zien spelen’

Gijs Freriks18 jun 2014, 18:20
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2014, 18:20
Advertentie

Diego Maradona heeft geen goed woord over voor Pepe. De verdediger kreeg in de openingswedstrijd tegen Duitsland een rode kaart en liet daarmee zijn ploeggenoten van Portugal in de steek. Die Mannschaft won uiteindelijk met 4-0. “Het was ridicuul om hem zo dom aan het werk te zien”, zegt de Argentijn in de Times in India.

voetbalzone

De 31-jarige Pepe werd van het veld gestuurd nadat hij Müller, die een hattrick maakte, een klap in het gezicht en een kopveeg had uitgedeeld. “Het is waar dat Müller het goed speelde, maar er was voor Pepe absoluut geen reden om zoiets te flikken. Door zijn amateurisme vervloog alle hoop om terug in de wedstrijd te komen voor zijn medespelers”, aldus Maradona.

Pluisje vond Duitsland ‘zoals altijd super’ spelen en zag dat Cristiano Ronaldo geen potten kon breken tegen de ploeg van Joachim Löw. “Hij was niet de speler die hij voor Real Madrid is. Hij werd kort gedekt en kon alleen maar van afstand schieten. Hij moet zijn elftal in de wedstrijden tegen de Verenigde Staten en Ghana zien te inspireren”, besluit Maradona.

Bezig met laden …