voetbalzone

Marc-André ter Stegen neemt in stijl afscheid van ‘vriend’ Jasper Cillessen

Tim Siekman27 jun 2019, 10:12
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2019, 10:12
Advertentie

Jasper Cillessen is sinds woensdag definitief speler van Valencia. De doelman verlaat Barcelona na drie seizoenen, nadat hij in 2016 voor dertien miljoen euro overkwam van Ajax. Cillessen aasde op een nieuwe uitdaging, daar hij in het Camp Nou weinig speeltijd kreeg vanwege de aanwezigheid van Marc-André ter Stegen. De Duitser neemt via Twitter in stijl afscheid van de Oranje-international.

Cillessen kwam doorgaans alleen in aanmerking op speelminuten in de Copa del Rey. Ter Stegen kreeg steevast de voorkeur als het om wedstrijden in LaLiga of de Champions League betrof. De Duitse doelman heeft de samenwerking met zijn voormalig collega bij Barcelona enorm gewaardeerd, zo geeft Ter Stegen aan via Twitter.

Tweets by JasperCillessen

“Een serieuze professional, een goede ploeggenoot en een vriend. Ik heb genoten van de samenwerking met jou, Jasper. Altijd hard aan het werk en herinneringen met veel succes. Succes met je nieuwe uitdaging. Ik kijk ernaar uit om tegen jou te spelen volgend seizoen. Fuerte abrazo (vrij vertaald dikke knuffel of het beste, red.)”, aldus Ter Stegen.

Bezig met laden …