voetbalzone

Marca komt met uitgebreide lijst van mogelijke versterkingen voor Real Madrid

Bart Kruyt11 mrt 2016, 09:41
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2016, 09:41
Advertentie

Real Madrid staat in de Primera División een straatlengte achter op koploper Barcelona en dus is er sprake van paniek in de hoofdstad. Florentino Pérez staat onder druk en de voorzitter van Real zal ongetwijfeld gaan proberen om de steun van de supporters terug te winnen, door enkele grote aankopen te doen. Volgens Marca zijn er behoorlijk wat kandidaten in beeld.

/

De Madrileense sportkrant heeft begrepen dat er op dit moment twaalf spelers op het lijstje staan van Pérez. Zij zullen natuurlijk niet allemaal komen, maar het maakt duidelijk uit welke vijver Real wil gaan vissen. Volgens Marca is David de Gea van Manchester United nog altijd een kandidaat om de nieuwe doelman te worden, ook al presteert Keylor Navas dit seizoen toch behoorlijk.

Voor de positie van centrale verdediger zou Pérez denken aan John Stones (Everton), Aymeric Laporte (Athletic Club) en Marquinhos (Paris Saint-Germain), terwijl David Alaba (Bayern München) of Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg) de nieuwe concurrent van Marcelo op de linksbackpositie moet worden. Voor het middenveld worden de namen van Paul Pogba (Juventus), Leroy Sané (Schalke 04) en Eden Hazard (Chelsea weer genoemd).

Ook in de aanval zou er wat moeten veranderen en Pérez blijft dromen van de komst van Neymar, die nog altijd geen nieuw contract heeft getekend bij Barcelona. De komst van de Braziliaan lijkt echter zeer onwaarschijnlijk te zijn. Pierre-Emerick Aubamayeng van Borussia Dortmund en Robert Lewandowski van Bayern München zijn de laatste kandidaten die naar voren worden geschoven.

Bezig met laden …