voetbalzone

Marcelo kijkt alvast vooruit: 'Neymar zal zeker niet mijn vriend zijn'

Matthijs van Laar15 aug 2013, 13:40
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2013, 13:40
Advertentie

Bij de nationale ploeg van Brazilië kunnen Marcelo en Neymar het uitstekend met elkaar vinden, maar die vriendschap geldt enkel wanneer het duo samen vecht voor de zege. Gedurende de duels tussen de aartsrivalen Real Madrid en Barcelona zal de back van eerstgenoemde club dat namelijk prima kunnen scheiden. “Dat is normaal, ik heb dat ook met Dani Alves”, verklaarde Marcelo woensdag na de verrassende oefennederlaag (1-0) tegen Zwitserland.

/

“Ik zal Neymar niet als een vriend behandelen als we tegen hem spelen”, verklaarde hij in gesprek met Goal. “Maar na de wedstrijd is alles weer normaal. Hij is namelijk een goede vriend van mij, maar als hij tegen Real Madrid speelt behandel ik hem als iedere andere tegenstander”, belooft Marcelo, die verder zei niet al te veel waarde te hechten aan de nederlaag tegen de Zwitsers.

“Veel van onze spelers zitten nog in de voorbereiding. De meeste spelers van Zwitserland zijn al wat langer bezig en dat was te merken. We weten dat je op dit niveau hard moet werken en negentig minuten lang moet kunnen vechten. Ik weet zeker dat we bij onze volgende interland, in september, beter voor de dag zullen komen.”

Bezig met laden …