voetbalzone

Marchetti moet na mislopen transfer alleen trainen bij Cagliari

Bart Kruyt02 sep 2010, 14:34
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2010, 14:34
Advertentie

Federico Marchetti vreest de komende maanden genoegen te moeten nemen met een plek op de tribune. De doelman van Cagliari zei deze zomer meerdere malen dat hij wilde vertrekken bij zijn huidige werkgever, maar wist geen nieuwe club te vinden. Massimo Cellino, voorzitter van Cagliari, laat nu weten dat Marchetti niet meer in de plannen van de club voorkomt.

/

De nummer zestien van het afgelopen seizoen haalde met Ivan Pelizzoli al een nieuwe eerste doelman en had er zelf ook wel op gerekend dat Marchetti zou vertrekken. De sluitpost keepte op het WK drie groepswedstrijden namens Italië en werd genoemd bij onder meer Arsenal en Bayern München, maar deze clubs werden nooit concreet. Marchetti probeerde in de slotfase van de transfermarkt nog iets te forceren en dat is niet goed ontvangen door Cellino.

Marchetti is persona non grata geworden op Sardinië. “Hij traint nu voor zichzelf en in januari mag hij weer proberen te vertrekken", aldus Cellino, die ontkent dat hij met andere clubs heeft gesproken over een mogelijke overgang voor Marchetti. "Er was niemand met interesse. Naar mijn mening hebben zijn adviseurs hem bijzonder slecht bijgestaan de afgelopen tijd."

Bezig met laden …