voetbalzone

Marchetti sleept Cagliari voor de rechter om te kunnen vertrekken

Robert Smid23 okt 2010, 10:24
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2010, 10:24
Advertentie
/

De relatie tussen Federico Marchetti en zijn werkgever Cagliari is zeer gespannen. De doelman van de Italianen, die op het WK in actie kwam als stand-in voor de geblesseerd geraakte Gianluigi Buffon, heeft flink wat ruzie met de club. Zo mag de goalie slechts zo nu en dan meetrainen met de rest van zijn ploeggenoten en lijkt er een uitzichtloze toekomst voor de international te zijn.

Cagliari heeft schoon genoeg van Marchetti, nadat hij zijn gevoelens had geuit na het WK in een interview. Daarin liet hij weten dat zijn ambities elders liggen dan bij zijn huidige club en dat hij het best vond als hij zou kunnen vertrekken. Sindsdien hoeft Marchetti zijn gezicht niet meer te laten zien en is een plek bij de selectie al helemaal uit den boze.

Marchetti en zijn zaakwaarnemer Giuseppe Bozzo vinden het welletjes geweest en hebben aangekondigd gerechtelijke stappen te ondernemen. Dat melden meerdere Italiaanse media. Hiermee hoopt hij onder zijn contract uit te kunnen komen en een andere werkgever te kunnen zoeken. Het is een identieke situatie aan die van Goran Pandev, die afgelopen januari zijn rechtszaak wist te winnen en daarmee een transfer van Lazio naar Internazionale wist te forceren.

Bezig met laden …