voetbalzone

‘Marco ziet ook wat er gebeurt in Dortmund, geen twijfel over mogelijk’

Thijs Post03 sep 2014, 16:00
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2014, 16:00
Advertentie

Voor Borussia Dortmund zal het de komende tijd nog een hele klus worden om Marco Reus bij de club te houden. De sterspeler werd de voorbije transferperiode al begeerd door clubs als Manchester United en Barcelona en de verwachting is dat er ook in de toekomst aan de mouw van de aanvaller wordt getrokken. Bij Borussia Dortmund heeft men echter goede hoop dat Reus ervoor kiest om te blijven dan wel zijn contract te verlengen.

voetbalzone

De komst van Shinji Kagawa moet voor Reus een indicatie zijn dat de club de absolute top wil bestormen, zo geeft directeur Hans-Joachim Watzke te kennen aan BILD. “Marco ziet ook wat er gebeurt in Dortmund, geen twijfel over mogelijk. Marco en Shinji zijn complementair, ze kunnen uitstekend samen in een team spelen. We hebben een geweldig middenveld: we hebben ervaren spelers, dynamische spelers en balveroveraars.”

“Iedereen heeft het over de enorme concurrentiestrijd, maar ik moet het in de praktijk nog zien. We bevinden ons in ieder geval in een positie om iedere wedstrijd een of twee goede spelers te vervangen”, klinkt het. Reus ligt bij Borussia Dortmund nog vast tot medio 2017, maar naar verluidt bedraagt zijn contractueel vastgestelde afkoopsom ‘slechts’ 35 miljoen euro.

Bezig met laden …