Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Marcus Thuram, die via Instagram een opmerkelijk verzoek heeft aan de supporters van zijn club Inter.

Afgelopen zondag vierde Inter het veroveren van de twintigste landstitel met een huldiging in Milaan, waar veel supporters op afkwamen. Op Instagram richt Thuram zich tot één van die supporters.

De Franse aanvaller deelde daar namelijk een foto van een Inter-supporter, die een shirt van i Nerazzurri uit het seizoen 2019/20 droeg met het nummer 9 van Romelu Lukaku. Achterop het shirt had de fan echter de naam van Thuram geplakt met daarbij twee sterren.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Jongens, reageer en deel, help me hem te vinden en ik geef hem het nieuwe shirt”, zo schreef Thuram in zijn bericht. Teamgenoot Alessandro Bastoni reageerde daaronder met een grapje: “Hier ben ik.” Of de fan zich inmiddels heeft gemeld, is niet bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dominant seizoen gedraaid net als PSV. 1 wedstrijd verloren en nog 4 wedstrijden te spelen (PSV nog 3 wedstrijden en ook 1 keer verloren). Leverkusen ook een dominant seizoen gedraaid in de competitie met nog 3 wedstrijden te spelen (0 keer verloren). Real Madrid ook maar 1 keer verloren met 5 wedstrijden te spelen. PSG ook maar 1 keer verloren met 3 wedstrijden te spelen. Toch wel interessant hoe verschillende competities vrij parallel lopen qua competitieverloop. Alleen Engeland heeft net wat andere uitkomsten.

30 april 2024 om 21:52

Volledig off topic maar ik heb een vraagje over een Groningen speler haha. Is Emmanuel Matuta een goede speler voor het kkd-niveau? Hij komt komende zomer namelijk naar Lierse. Ben benieuwd of je er iets over kan zeggen.

30 april 2024 om 23:00

Ik had wat meer verwacht van Matuta eigenlijk. Groningen was opzoek naar een vervanger van Matusiwa en hadden toen hem binnengehaald en Bogarde gehuurd voor Hoffenheim. Bogarde speelde nog vrij dergelijk, maar zakte toen vrij snel weg. Matuta daarentegen heeft echt bijna niks klaargespeeld in het eerste. Beetje zonder, want jong psv speelde hij nog wel dergelijk. Ik heb vrij weinig van hem gezien moet ik zeggen en moet hem helaas scharen bij miskopen zoals Musampa en Van Gelderen.

1 mei 2024 om 00:33

Jammer om te horen. Was dat enkel in de eredivisie of ook al in de kkd? Want qua stats vond ik het wel veelbelovend qua jong PSV.

1 mei 2024 om 12:30

Hij was al transfervrij voordat het seizoen was begonnen in de kkd. Is ook wel apart dat hij zo laat is opgepikt, want het is nog een jonge speler met inderdaad al wat ervaring. Heeft een seizoen dus stilgezeten, dus voor Lierse moet het nog blijken als die zijn potentie kan waarmaken.

1 mei 2024 om 08:32

Zeker, was mij ook al opgevallen.

Wel zonde voor Inter zeg...
PSV verliest dan nog van Nec dat een goed seizoen draaid. Een Real van Atletico en een PSG van Nice.

Maar Inter heeft als enige verloren van Sassuolo die gewoon op degradatie staat.
Ook nog eens een thuiswedstrijd, al was dat wel in september.

1 mei 2024 om 12:27

Maar Sassuolo hoort eigenlijk met deze selectie niet op deze positie te staan. Deze selectie is echt veels te sterk om in de Serie B te spelen. Blijft apart waarom ze niet hoger staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren