voetbalzone

'Mario is de eerste die toegeeft dat het tot nog toe niet geweldig is geweest'

Matthijs van Laar19 feb 2015, 13:37
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2015, 13:37
Advertentie
voetbalzone

Hij had er zeven maanden voor nodig, maar Mario Balotelli produceerde onlangs in het duel met Tottenham Hotspur zijn eerste competitietreffer voor Liverpool. De Italiaan bezorgde the Reds daarmee een zwaarbevochten overwinning en hoopt de lijn nu door te trekken. Clubicoon Robbie Fowler ziet het nog wel zitten in de zomeraanwinst.

Fowler, die vanwege zijn periode op Anfield de status van heilige geniet bij de fans van Liverpool, denkt dat Balotelli op den duur belangrijk kan worden voor manager Brendan Rodgers. "Hij is zelf de eerste die zal toegeven dat het tot nog toe niet geweldig is geweest. Tegen the Spurs heeft hij zich laten zien en het is nu zaak om als invaller het verschil te blijven maken. De laatste wedstrijden is hem dat absoluut gelukt."

"Tegen Crystal Palace leverde hij de assist voor de winnende treffer", gaat Fowler verder in de Daily Star. De oud-aanvaller, die in de jaren negentig door fans de bijnaam God opgespeld kreeg, denkt dat Super Mario de weg omhoog definitief heeft gevonden. "Het ziet er nu al een stuk beter uit dan in het begin. Laten we hopen dat zijn optredens, de goal en de assist hem goed zullen doen."

Bezig met laden …