voetbalzone

Marokkaanse bond klopt aan bij Aissati

28 dec 2008, 08:04
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2008, 08:04
Advertentie
De teammanager van het nationale elftal en de coördinator van de Marokkaanse voetbalbond zijn in Nederland om een gesprek te voeren met Ismail Aissati, zo meldt De Telegraaf. De Noord-Afrikanen hopen de Ajacied ertoe te bewegen dat hij definitief voor Marokko kiest, nu het Nederlands elftal verder uit beeld is dan ooit.

In zijn debuutseizoen gaf de geboren Utrechter aan niet te weten voor welk land hij zou kiezen. "Ik weet het echt niet. Ik hoop dat ik over twee à drie jaar moet kiezen tussen Marokko en het grote Oranje, dat zou mooi zijn. Ik zou 't nu ook echt nog niet weten." De middenvelder van Ajax maakt zondag geen deel uit van de selectie voor het thuisduel met ADO Den Haag, omdat hij nog niet wedstrijdfit is

Ajax heeft tot dusver niet veel plezier kunnen beleven aan de middenvelder die deze zomer van PSV werd overgenomen. Al vroeg in het lopende seizoen raakte hij geblesseerd en was een medische ingreep noodzakelijk. In Eindhoven was Aissati in conflict geraakt met het bestuur over een nieuw contract en zijn geringe speelminuten.
Bezig met laden …