Marseille blijft op derde plaats azen

30 mrt 2008, 23:41
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2008, 23:41
Olympique Marseille heeft een nuttige zege bij Lorient opgehaald. De club van Boudewijn Zenden stond tegen Lorient na negentig minuten aan de goede kant van de score: 2-1.

Vlak voor de pauze was het Rafik Saïfi die het thuisteam op voorsprong wist brengen door een strafschop succesvol te benutten. Voor Marseille-trainer Eric Gerets reden genoeg om Djibril Cissé na de pauze in te brengen. De aanwezigheid van de Franse aanvaller had het gewenste effect.

Kanga Akalé zette in de 53ste minuut de subtopper weer naast Lorient. Daarna bleef Olympique gretig opzoek naar de winst, waarbij met name Cissé gevaarlijk oogde. Uiteindelijk was het zijn spitsmaatje Mamadou Niang die in het slot alsnog de punten voor de ploeg van Gerets veiligstelde.