voetbalzone

Marsman belandt in het ziekenhuis na een dagje dierentuin met zijn gezin

Jonathan van Haaster21 jun 2023, 16:04
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2023, 16:04
Advertentie

Nick Marsman heeft onlangs drie dagen moeten doorbrengen in een ziekenhuis. De doelman van Inter Miami belandde daar nadat hij in een dierentuin in Florida gebeten werd door een giftige tropische spin. De 32-jarige goalie maakt het nu weer goed en is inmiddels weer thuis.

"De keerzijde van leven in een tropisch klimaat is als je naar de dierentuin gaat en wordt gebeten door een giftige spin", schreef Nathalie den Dekker, de vrouw van Marsman, op Instagram. Den Dekker maakte in een volgende story bekend dat haar man drie dagen in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen. Tevens deelde ze het nieuws dat Marsman inmiddels weer thuis is. Of de voormalig goalie van onder meer Feyenoord fit genoeg is om bij de selectie te zitten voor het duel van zondag, is nog afwachten. Inter reist dat af naar Pennsylvania voor het treffen met de nummer vier van de MLS, Philadelphia Union.

Marsman speelt sinds 2021 voor Miami, de club van mede-eigenaar David Beckham. Tot op heden kwam de Zwollenaar dit seizoen niet in actie in de MLS. Drake Callender krijgt de voorkeur van trainer Javier Morales. De club staat er vooralsnog niet al te best voor in de Eastern Conference van de MLS. Met vijftien punten uit zeventien duels presteert Inter ronduit matig. Om zich te plaatsen voor de play-offs om het kampioenschap aan het einde van het seizoen moet de club minimaal als negende eindigen. Momenteel staat Miami stijf onderaan op plek vijftien.

Mogelijk gaat de komst van Lionel Messi daarbij helpen. De Argentijnse superster gaat in de maand juli vermoedelijk zijn debuut maken voor Inter. Marsman liet zich in een eerder stadium al uit over de aanstaande komst van Messi. "Wij lopen van het trainingscentrum naar het stadion zonder beveiliging voorafgaand aan een wedstrijd", vertelde hij in gesprek met ESPN. "Ik denk dat Inter Miami er nog niet klaar voor is."

Bezig met laden …