voetbalzone

Martens: ‘Een goed gevoel bij PAOK en ik ben heel blij met deze move’

Thijs Post06 jan 2014, 13:14
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 13:14
Advertentie

Maarten Martens gaat na dit seizoen aan het werk bij PAOK Saloniki. De Grieken probeerden Martens in de winterstop al over te nemen van AZ, maar de Alkmaarders gingen niet akkoord met het geboden transferbedrag. Via de officiële kanalen van AZ zegt de 29-jarige Belg ‘heel blij’ te zijn met de transfer.

/

“Er is wel vaker interesse van clubs geweest, maar PAOK werd op een gegeven moment heel concreet. Ik kon wachten, maar ik had een goed gevoel bij PAOK en ben heel blij met deze move. Bij AZ heb ik alles meegemaakt: de landstitel, de beker, de Johan Cruijff Schaal, maar ook mindere tijden. Een heel stuk van mijn leven ligt bij AZ en in Alkmaar. Je kan wel zeggen dat ik hier volwassen ben geworden. Mijn jaren hier zal ik nooit vergeten”, laat de Belg optekenen.

Martens staat al acht seizoenen onder contract bij AZ. Door blessureleed kwam hij tot ‘slechts’ 164 wedstrijden in competitieverband, waarin hij 33 doelpunten maken. Ook is hij recordhouder van AZ wat betreft Europese wedstrijden: hij kwam 45 keer in actie en evenaarde daarmee het record van Kew Jaliens. Tegen Slovan Liberec kan Martens alleen recordhouder worden.

Bezig met laden …